FARIS+PALAPES=PALARIS

Isnin, 20 Julai 2009



LAst SABTUday(18/JULY/09) aku....opsss..saye..ngan bangge,riak,takbur dan bongkak

da kne naek truck TUDM wane biru air laut..cme xtambah MBSA je tpi truck 2 huhu...

`dtransfer` ngan tenang nyer dari kolej jati ke kolej teratai...huhu..


Bunyik cambest rite teratai....padahal....huhu(Xleh cmment...kang kne Ragging lak kot hehe...)..tp...so far pada saye k je la....coz aku insyallah campak mne2 pun still leyh idup lg klu ade atm card,meggi..biskut oreo...letrik...tilam...bntal...n pling penting skali HP yg ade Kredit n ade line la ofcoz kan...hehe..


Teratai...kolej yg indah...


Mmg sezwai sgt ngan bdk2 palapes huhu...bilik nyer luas...ade 3 katil wei...n ADE 2 je almari so kami kne pandai2 la kongsi kong huhu..kalu dlu mse kat jati houzmate n roomate aku cam skepale n slalu ponteng orentasi smp saye,muhammad faris..mjdi wakil bilik tuk dtumbuk olyeh abg PM..tapi kini dan selama nyer...n smp aku xtau yg mggu orentasi 2 dpggil MMS(Minggu Mesra Siswa) coz salu ponteng(2 yg smp nk kne tmbuk 2)aku dapat roomate yg bsuare lembut n xgila2 lg huhu...redah je la kan..

Skang life aku da cam blik ke zman matrik huhu..da cam duk asrama...toilet kat luar(dlu mse kat jati dlm umah je toilet) huhu...Lg 2weeks from now....I`ll face another orentation session huhu...dari PALAPES n senior huhu...doa kan aku k...dao kan supaye pragai lame iaitu ponteng orentasi leyh brubah...coz kali ni kalu kantoi...masak uiihhhh huhhuhu...orite...nt da start bru n ade pape lg yg best n pelik sye cter k...smoga btemu lg dlm url crazeechc0lettes.blogspot haha...daaa

1 comments:

Faris berkata...

peyh....

Catat Ulasan