PRESENTATION DAY!!

Sabtu, 1 Mei 2010


ASSALAMUALAIKUM!!

Hehe..salam smua..ni mr.crazee nk kongsi cket pglman mr.crazee mse wat presentation pasal game..ni kat sbelah ni ialah pic mr.crazee n gene sekutu mr crazee..nurzulhairizat nme die..pggl zozol jer..gila gak paleotak cam mr.crazee..hehe..ni nk habak.......
Bru2 ni kami kne present pasal game dmane kami kne create game andkene bentangkan game tersebut..tp criter nyer mr.crazee n partner mr.crazee ni x create pu..tp kami 'creopy' dri internet je..then kami da ejas baek nyer cket2..haha..n paling penting XKANTOI haha..kot la..hehe..



sme2 ni adalah pic smasa dalam perjalanan nk g present..

haa..xckup ngan mcg2..kami tpakse kol lak tuk memastikan lokasi yg kami perlu tuju ni betul hehe..smangat beb ..da cam businessman da..nk g promote and jual game..padahal..haha..'creopy' je..haha..abesh pose da ni haaa...ya Allah..hehe..



*Pasal game ni..kne maen 2 org..sorg white..another one black..
then kne click2 on board game ni samp cukup 5 titik yg tersusun straight cantek je..ha..KO MENANG ah..hehe
so sape ckup dlu die menang ah..hehe..simple je pun..hehe


and ini lah die game yg kami da wat...asal nyer tajuk die 'five in row'..then kami tukar jd tajuk 'fight for five'..hehe..bkn stakat tajuk je..ni kami da edit tukar color,bil row and column sme and macam2 lg 2 make sure kami xkantoi nt..n..kami berjaya..SUCCESS!!!haha..bdk boi mmg cmni..nk sme senang je kan..ehehe...

5 comments:

Che Kechik berkata...

sempoi je..tapi tu bukan tic tac toe pny game ke?? actually utk presentation apa tu ek??

mrcrazee berkata...

ntah la..madam tu nk..tuk final assgmnt..bkn tic tac toe la..huhu..haha..mmg sempoi pun..beginner..kuang3..=P

si[jari] telunjuk berkata...

hahah..gaya dh cam businessman untung juta-juta je...

mindbreaking berkata...

poyo tul, ble plak mata ko rabun??

M@RDiY@TuN N@BiL@ berkata...

cian lecturer 2 kene tipooo..huuhuu

Catat Ulasan